Home > Günlük > Nedir Bu Yavrunun İntihar İsteği Anlamıyorum

Nedir Bu Yavrunun İntihar İsteği Anlamıyorum

Son bir aydır benim kaplumbağa(ismi tostos) sürekli intihar etmeye çalışyor, nereye bırakırsam bırakıyım, mutlaka kendisini atacak biryer buluyor. Bugün tostos, ben ve PIS-ii(dizüstü bilgisayarım olur kendisi) balkon sefası yapalım dedik, ancak tostos kensininin 2 katı yüksekliğindeki duvarı aşmayı başardı intihara 4cm kala tostosu yakaladım. Tabiki kendisi intihar etmekte kararlıydı, bende bu anların resmini çekerek belgelendirdim.

Büyük bi azimle duvarı kontrol ediyor, titiz bir inceleme yapıyor.

İnceleme işlemi bitti, ve en kolay nerden .çıkabileceğini buldu, ardından eylemine başladı.

Kafasını uzatıp boşuğu gördü,eminimki hedefine bukadar yaklaşmanın büyük heyecanı vardı, ama bu anları çok yaşamıştı, oyalanmadan 4. aşamaya geçti.

Mutlu sona yaklaşmak üzereydi, ön ayaklarını mermerin üstüne koydu fakat benim elimin varlığı onu hiç umutsuzluğa düşürmedi, çevik bir hareketle mermerin üstüne çıktı, ancak benim onu kavramam uzun sürmedi, buna rağmen büyük bir çaba sarfetti fakat başarıya ulaşamadı.

Şimdi günün yorgunluğunun etkisiyle uykuya daldı. Belki rüyasında kendini 4. kattan aşağı atarken görüyordur. Tostosu bu huyundan vaz geçirmek için buna en yakın zamanda bir eş almam gerekiyor sanırm, e geldi bahar yaz ayları gevşedi gönül yayları;)

  1. August 5th, 2008 at 10:33 | #1

    yok yaw sadece hayvanın intihar etme özgürlüğünü elinden aldım:) keyfi gayet yerinde, ona bide koca buldummu o derdide kalmayacak artık:)

  2. serap YOLLU
    August 5th, 2008 at 09:05 | #2

    BESLEYE BESLEYE TOSBAAA BESLİYON, HAYVANINDA TÜM ÖZGÜRLÜĞÜNÜ ELİNDEN ALIYON. NASI Bİ İŞ BU YAA

  3. September 24th, 2008 at 15:16 | #3

    malesef izmirde 🙁
    ama ben buldum nedenini, benim kız biraz yanlız kaldı.

  4. Tolga Sevim
    September 24th, 2008 at 07:25 | #4

    ankara’da ise ben bulurum.

  5. phembepathiq
    January 23rd, 2009 at 18:13 | #5

    öLdüm qülmekten yha bende var 4 tane bu kablumbagadan çoq fenalar yha düşme korkusu yok nerden olsa atlıolar biqün geberecekler ama ne zmn zabdedemiom 4 ünü sende gene bir tane var =)

  1. No trackbacks yet.